Εξυγίανση Φυσικών Προσώπων

14. 04. 01
posted by: Super User
Εμφανίσεις: 1633

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ - Η BKD Restructuring εκμεταλευόμενη την μεγάλη εμπειρία της καθώς και την εξειδίκευσή της στην αναδιάρθρωση χρεών,

σας παρέχει υπηρεσίες ένταξης στον Νόμο 3869/2010 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τον Νόμο 4161/2013. Bοηθάει υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα να ανταπεξέλθουν στις οφειλές τους. Σκοπός του νόμου για τη ρύθμιση των οφειλών είναι να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στους υπερχρεωμένους καταναλωτές.

Οι πολίτες που έχουν αποδεδειγμένη μόνιμη αδυναμία να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους, μπορούν να ρυθμίσουν την εξόφλησή τους και να απαλλαγούν από σημαντικό μέρος όλων των χρεών τους, ληξιπρόθεσμων και μη, εφόσον καλύψουν για τρία εώς πέντε έτη με βάση το εισόδημα τους ένα μέρος αυτών που καθορίζεται από το Δικαστήριο. Παράλληλα κατά το διάστημα της αποπληρωμής του χρέους διασφαλίζεται ένα ελάχιστο επίπεδο οικονομικής διαβίωσης. Ο υπερχρεωμένος καταναλωτής, εφόσον ανταποκριθεί στη ρύθμιση, θα αποκτήσει το δικαίωμα για νέο οικονομικό ξεκίνημα στη ζωή του, απαλλασσόμενος από μέρος των χρεών του που έχει δημιουργήσει εως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα.........